Home Stiri mondene Iată ce părere are Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu!

Iată ce părere are Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu!

de Clara

Anca Țurcașiu a fost vedeta care a acceptat propunerea lui Cătălin Măruța de a răspunde mai multor întrebări incomode pentru a nu mânca sos iute. Aceasta a spus ce crede despre Bianca Drăgușanu, iar răspunsul a fost unul tăios.

Anca Țurcașiu a fost rugată să spună ce vedete din România, din punctul ei de vedere, nu ar trebui să se afle în showbiz-ul nostru, iar aceasta a dat numele Andreei Tonciu și al Biancăi Drăgușanu.

Recent, artista a vorbit despre puterea de a lua viața de la capăt, deoarece artista a divorțat anul trecut. Vedeta a declarat că a reușit să treacă peste episodul dureros cu bine, deoarece este o fire foarte puternică. „E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci [când le ai] înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba.

Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe. Dar se poate, acesta este mesajul piesei.

Am găsit puterea în mine, chiar dacă am avut foarte mulți oameni aproape, foarte mulți prieteni care au fost și sunt alături de mine, (…) am găsit în mine puterea și n-aș fi reușit dacă nu făceam asta.

Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut [sunt pregătită să iubesc din nou]. Aștept fluturi în stomac. El va veni”, a spus Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, relatează cei de la unica.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies