Home Stiri mondene Iată ce părere are Dan Bittman despre Diana Șoșoacă! „E pe interese”

Iată ce părere are Dan Bittman despre Diana Șoșoacă! „E pe interese”

de Buinoschi Andreea

Recent, Dan Bittman a făcut câteva declarații care au luat pe toată lumea prin surprindere. Fără nicio ezitare, cântărețul a declarat că o apreciază extrem de tare pe Diana Șoșoacă deoarece o vede ca pe persoana care ar putea duce România pe culmile gloriei.

Acesta o place foarte mult deoarece, din punctul său de vedere, știe legile mult mai bine decât oricine altcineva și, dacă în politică ar fi mai multe persoane ca ea, lucrurile ar sta mult mai bine. Mai mult decât atât, acesta este extrem de deranjat de faptul că ceilalți colegi de breaslă nu au apreciat-o la adevărata ei valore și au dat-o afară din propriul ei partid.

„O salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot… Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul în care ea se exprimă. Ea e femeie, iar în România misogină, femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii. Suntem într-o ţară, România, în care nimeni nu apără legea în faţa autorităţilor.

Alţii dau cu invective în ea… pentru că… e pe interese, întreaga presă e pe interes, e plătită… Presa liberă e o poveste. Fără îndoială, Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partid al ei nu au ştiut să renunţe la orgolii. Diana Şoşoacă trebuia menţinută pentru că face treabă. Ea face treabă, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mişcare civică, o invităm şi pe Diana Şoşoacă şi facem o mişcare civică adevărată”, a mărturisit artistul, conform spynews.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..