Home Stiri mondene Iată ce părere are Oana Zăvoranu despre Teo Trandafir!

Iată ce părere are Oana Zăvoranu despre Teo Trandafir!

de Buinoschi Andreea

Pe cât de multe sunt persoanele publice care nu îi plac, pe atât de puține sunt cele pe care le apreciază. În ultima vreme, Zăvoranu a dat de pământ cu foarte multe nume mari din România, dar se pare că există și persoane despre care are doar cuvinte de laudă.

„Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat «șmeker». Teo face parte din GREII televiziunii și, pe segmentul și genul ei de emisiune, este cea mai bună. În plus, mi-e tare simpatică ca om, dincolo de TV, pentru că ne cunoaștem bine”, a spus Oana pe contul ei de Instagram.

În urmă cu mai mulți ani, Teo Trandafir le-a acordat un interviu celor de la adevarul.ro și a vorbit despre postul Kanal D, cel care i-a oferit propria emisiune.

„Nu m-aş vedea în momentul de faţă în alt loc. După trei ani, deja faci lucrurile fără să ajungi să te mai gândeşti la ele. La început era complicat, eu fiind o persoană foarte ciudată. Mi-e greu să mă adaptez. La Kanal D suntem toţi în acelaşi loc, în open space, eu nu am lucrat niciodată aşa. Echipa alături de care am venit lucrează împreună, cam în aceeaşi formulă, de 16 ani, şi suntem nişte secretoși, ne închideam într-o cameră, nu vorbeam niciodată, comunicam doar prin mesaje. Un străin în aceeaşi cameră cu noi se simţea înfiorător.

Când am venit la Kanal D şi am văzut hala asta imensă, am început să mă gândesc cum o să mă adaptez. Eu nu îmi ies din tabieturi, pentru că e o performanţă să faci emisiune zilnic fără să clachezi. Dacă vezi că ceva funcţionează, faci tot timpul la fel, nu te abaţi stânga, dreapta. Mănânc acelaşi lucru la aceeaşi oră; acum, de exemplu, ar trebui să-mi comand supă de la bufet, cred că doamna de la bufet se întreabă ce-i cu mine, dacă nu cumva o să mă şi sune”, a mărturisit îndrăgita prezentatoare…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..