Home Stiri mondene Iată ce planuri au Ristei și iubita sa!

Iată ce planuri au Ristei și iubita sa!

de Clara

Ediția de vineri a emisiunii X Factor a fost una de-a dreptul incendiară, dar și foarte tristă pentru unele persoane, printre care se numără și iubita lui Florin Ristei, unul dintre jurații emisiunii.

Delia a eliminat-o pe Naomi chiar în fața lui Florin Ristei care, potrivit celor mai recente postări ale sale, o place foarte tare. La categoria Mixt, cei zece concurenți ce rămăseseră în echipa Deliei au fost: Lakeetra Knowels, Austin Hirth, Alina Dincă, Sonia Mosca, Naomi Hedman, Otilia Gogu, Kalon Rae, Iulian Canaf, Mehmet Dural și Mihai Meiros.

Deși a eliminat-o, Delia a apreciat-o pe Noemi și s-a declarat total cucerită de apariția sa.  „E spectaculoasă, te fură în tot ceea ce face pe scenă. Pregătiți-vă pentru spectacol!”, a spus artista despre Noemi. „Naomi, în primul rând, felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun”, a încheiat aceasta.

Florin Ristei a câștigat unul dintre sezoanele de la X Factor și, în cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro., a vorbit despre acea experiență.

„M-am uitat şi eu pe filmare în această dimineaţă şi am constatat că la TV par foarte abătut. Nu aveam niciun motiv de supărare, eram doar foarte emoţionat. Am pus foarte mult suflet în acest show şi, când am realizat că sunt atât de aproape de trofeul «X Factor», emoţiile m-au copleșit.

Vă spun cu mâna pe inimă că nu îmi venea să cred că e adevărat. Ştiu că în momentul în care băieţii au spus «Câștigătorul este…», mă aşteptam să treacă secunde bune până să îl şi anunțe. Faptul că mi-am auzit numele, mi se părea atât de ireal, încât nu-mi dădeam seama dacă auzisem doar eu. A fost nevoie de o fracțiune de secundă ca uralele publicului să ajungă la mine, să realizez că totul era adevărat! M-am bucurat ca un copil, m-am aruncat pe scenă… nici nu mai ştiu ce am simţit”, a declarat artistul la acea vreme…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies