Home Stiri mondene Iată ce preferă să mănânce Regina Elisabeta dimineața!

Iată ce preferă să mănânce Regina Elisabeta dimineața!

de Buinoschi Andreea

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are pretenții în ceea ce privește micul dejun și nu acceptă orice fel de mâncare. Potrivit spuselor unui fost angajat, Reginei îi place să se delecteze și cu mâncăruri simple, nu doar cu preparate complexe, așa cum era de așteptat.

Regina are trei mese pe zi, foarte bine stabilite, iar bucătari care mai de care mai îndemânatici încearcă să prepare cele mai alese mâncăruri. Unul dintre foștii angajați ai Palatului a povestit ce preferă aceasta să mănânce la micul dejun.

„Fascinate, au mers după miros până la sursa sa și s-au trezit în afara bucătăriei private a doamnei Alice Bruce, pe atunci menajeră la castel. Au bătut politicos la ușă și au fost întâmpinate în bucătăria de modă veche unde se găteau biscuiți prăjiți. Doamna Bruce le-a dat prințeselor să guste din biscuți și le-a arătat cum se gătește și peștele. Acești biscuiți, după o rețetă deloc complicată, au rămas de atunci favoriții reginei, atât pentru micul dejun, cât și ca o gustare sărată seara târziu. Reginei îi place și eglefinul afumat, ca fel de mâncare pentru micul dejun”, a scris Charles Oliver în cartea intitulată Dinner at Buckingham Palace, potrivit celor de la playtech.ro.

Mai mult decât atât, Regina preferă ca, la cea mai importantă masă a zilei, să se delecteze nu cu preparate scumpe și sofisticate, ci cu iaurt, marmeladă, terci de ovăz, dar și fulgi de ovăz. Deoarece practică echitația de foarte mult timp, aceasta reușește să își mențină greutatea de 70 de kilograme, fără să fie nevoită să apeleze la niciun ajutor din partea medicilor.

Regina Elisabeta a urcat pe tron la vârsta de 21 de ani și a devenit cel mai longeviv monarh din întreaga istorie a Angliei. Cu toate acestea, experții legali susțin că aceasta va renunța la tron când va împlini vârsta de 95 de ani, lăsându-l la conducere pe fiul ei, Charles…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..