Home Stiri mondene Iată ce premoniție gravă s-a adeverit în legătură cu Meghan și Harry!

Iată ce premoniție gravă s-a adeverit în legătură cu Meghan și Harry!

de Buinoschi Andreea

Meghan și Harry sunt unele dintre cele mai discutate persoane din ultimele săptămâni. De când au oferit interviul pentru Oprah Winfrey, numele celor doi este pe buzele tuturor, după ce au făcut mai multe declarații șocante cu privire la Familia Regală a Marii Britanii.

Meghan a făcut mai multe declarații care i-au lăsat pe toți cu gura căscată. Aceasta a mărturisit că Familia Regală a fost de acord ca numele ei să fie pătat pentru ca cele ale altor membri să nu aibă de suferit, că nu i-a fost permis să apeleze la ajutorul unui specialist pentru a scăpa de problemele cu care se confrunta, lucru ce a făcut-o să se gândească la suicid.

Mai mult decât atât, fosta actriță a spus că lucrurile nu au stat așa cum s-a scris în presă, iar Kate a fost cea care a făcut-o să plângă, nu invers. Cu toate acestea, fără doar și poate, declarația care a șocat pe toată lumea a fost cea legată de rasism.

Meghan a declarat că membrii din Familia Regală au spus că Archie, fiului ei și al lui Harry, s-ar putea să aibă culoarea pielii mai închisă și ar fi cerut să nu primească niciun titlu la naștere. Acest lucru a fost confirmat și de Harry, cei doi mărturisind că aceste discuții au avut loc de mai multe ori.

„Nu pot să îmi imaginez cum trebuie să fi fost ea, care a trecut prin acest proces singură în toți acei ani, pentru că a fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt”, a spus Harry în cadrul interviului.

Una dintre prietenele lui Meghan a spus că niciodată nu a văzut cu ochi buni căsnicia dintre Ducii de Sussex, fiind convinsă că nu va fi primită cu brațele deschise. „Eram toți fericiți pentru ea… dar, în același timp, eram îngrijorată. Era divorțată, este metisă. Mă gândeam, Doamne, vor fi foarte răi cu ea”, a spus Simone, conform playtech.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies