Home Stiri mondene Iată ce probleme a avut Liviu Vârciu după botezul fiului, din cauza invitaților!

Iată ce probleme a avut Liviu Vârciu după botezul fiului, din cauza invitaților!

de Clara

În urmă cu scurt timp, Anda Călin și Liviu Vârciu și-au botezat fiul. Aceștia au dat o petrecere mare, dar se pare că nu au acoperit cheltuielile, trebuind să pună de la ei, deoarece darul primit nu a fost unul prea consistent.

„Am rămas dator după botez. Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine. Lasă că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!

Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar. Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a spus Liviu Vârciu, conform Antena Stars.

Conform cancan.ro, Andra și Liviu nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de creștinarea fiului lor. Focul de artificii ar fi costat nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro, iar darul nu a fost mai mic de 300 de euro.

„Femeia, scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, vă jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti, de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune «Băi, mamă, prea o…». De un an, am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam!”, a mărturisit actorul în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies