Home Stiri mondene Iată ce reacție a avut Laura Cosoi când a aflat că Smiley va fi tată!

Iată ce reacție a avut Laura Cosoi când a aflat că Smiley va fi tată!

de Clara

De curând, Laura Cosoi a acordat un interviu și a fost întrebată și despre relația pe care a avut-o cu Smiley. Aceștia au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din acea vreme și nu mică a fost mirarea, dar și dezamăgirea multora în momentul în care au decis să pună punct relației.

În prezent, aceasta are două fete, iar Smiley urmează să devină tată în aproximativ două săptămâni. Cu această ocazie, actrița a spus cum a reacționat când a aflat că fostul iubit va deveni tată pentru prima oară.

„Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a spus Laura, pentru cei de la okmagazine.ro.

Tot pentru cei de la okmagazine.ro, aceasta a vorbit despre cum a fost anul 2020 pentru ea, declarând că reușește să treacă peste momentele dificile cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Anul trecut a fost unul destul de ciudat pentru noi ca familie, deşi începuse promiţător: am anunţat că urma să aduc pe lume o surioară pentru Rita, am călătorit destul de mult, am fost în turneu cu teatrul, apoi am fost reduşi cu toţii la tăcere. A fost un an complex, cu cele mai variate şi intense trăiri, de la cel mai înalt nivel ca extaz, ca împlinire şi ca fericire, datorită faptului că am născut, la cel mai de jos nivel, pierderea subită a tatălui. A fost o grea încercare pentru familie şi până nu ţi se întâmplă ţie, ţi se pare că e un film al altuia, că totul e departe.

Aşa am fost crescuţi, suntem romano-catolici şi aşa e obişnuinţa celor din această religie. Mergeam de copil la biserică în fiecare duminică. Au fost momente când m-am îndepărtat de credinţă, ca toţi adolescenţii care aveau întrebări la care nu primeau răspunsuri şi apoi am revenit la firescul rugăciunii, care e şi acum şi care m-a ajutat ori de câte ori am avut probleme. Slujbele îmi fac bine”, a mai adăugat Laura, în cadrul aceluiași interviu.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies