Home Stiri mondene Iată ce refuză să facă Dan Negru, deși ar putea face mai mulți bani!

Iată ce refuză să facă Dan Negru, deși ar putea face mai mulți bani!

de Clara
  • Dan Negru este una dintre cele mai bine plătite vedete din țara noastră.
  • După 25 de ani de carieră, acesta a strâns o avere colosală și primește un salariu foarte bun pentru proiectele televizate.
  • Cu toate că ar putea să facă și mai mulți bani, acesta refuză ofertele pe care le primește.

Dan Negru este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori din țara noastră. Acesta are emisiuni atât în România, cât și în Republica Moldova, dar ar mai putea avea o sursă de venit pe care o refuză.

De curând, Dan Negru a declarat că este foarte solicitat pentru a prezenta nunți, dar refuză această ofertă, deși știe cât de mulți bani ar putea să facă.

Ce oferte primește Dan Negru?

„Lucrez de 15 ani într-o altă țară, în Moldova, unde am un show săptămânal care, de multă vreme, e cel mai urmărit program TV din Moldova. Așa că plec des la lucru în Chișinău. Am și o mulțime de evenimente pe care le prezint prin țară, dar, ori de câte ori pot, îi iau pe ai mei cu mine. În schimb, refuz poate cele mai bănoase oferte: nunțile.

Primesc săptămânal oferte să prezint nunți în țară, atât în România, cât și în Moldova. Acolo, în Moldova, e chiar un ritual ca prezentarea nunților să fie făcută de un prezentator celebru si cum show-ul meu e în top acolo, am multe oferte. Nu mă pricep. Le-am refuzat pe toate. Nu știu să prezint nunți și le-aș strica oamenilor amintirea de o viață”, a spus aceasta pentru fanatik.ro

Prezentatorul ar putea renunța la revelioane

„Audiențele sunt publice și, la o simplă căutare pe Google, se poate vedea că emisia a devenit lider de audiența încă de la început. Ne bucură că un altfel de show, cu concurenți simpli, smart, educați și școliți, poate să fie lider de audiență. Și eu aveam emoții, pentru că și eu am crescut cu ideea că lumea vrea doar lucruri ușoare la TV. Iată că ne-am înșelat! Un show despre vocabularul limbii române poate să cucerească publicul de televiziune. E surprinzător și sper să devenim trendsetter. Încerc, astfel, să-mi șterg păcatele pe care le-am mai făcut în TV de-a lungul anilor.

E departe Revelionul, dar mi-aș dori o pauză. Sunt 23 de ani de când fac revelioane, fie la TVR, fie la Antenă și, sincer, îmi doresc o pauză o vreme. Poate, prima dată după 23 de ani, stau cu ai mei. Acasă. Ba chiar m-aș culca la 11 noaptea, nici măcar să nu prind urarea de «La mulți ani»”, a spus Dan Negru pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies