Home Stiri mondene Iată ce s-a întâmplat la audierea lui Mihai Bendeac!

Iată ce s-a întâmplat la audierea lui Mihai Bendeac!

de Clara

Mihai Bendeac a primit o reclamație la CNCD din partea mai multor femei, după ce a făcut o reclamă care nu a fost pe placul acestora. Pe 22 martie a avut loc audierea actorului, iar mai multe detalii au fost oferite de către președintele CNCD.

„Știu speța și de ea s-a ocupat un titular de dosar (n.r. – persoana care instrumentează cazul). Au fost depuse la dosar susținerile părților, plângerile celor care au susținut că există discriminare și apărarea celor care consideră invers.

Urmează o perioadă de maximum 90 de zile în care titularul de dosar poate solicita noi probe sau amănunte părților în cauză. Se face un raport care se transmite Colegiului Director al instituției. Acesta dă o sentință adică adoptă o decizie: sunt fapte care pot fi considerate discriminare și se dă o sancțiune, se respinge speța sau, mai rar, se admit excepții în cauză”, a spus Csaba Asztalos, președintele CNCD.

Mihai Bendeac, la doar un pas de a apărea în emisiunea lui Denise Rifai

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de cinci ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie. Pentru «40 de întrebări» fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea «40 de întrebări». Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că, la ora 12, facem cununia și, la ora 14, înregistrăm emisiunea. Întâi «ne mărităm» și, după aceea, intrăm în studio. Eventual, o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a spus Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies