Home Stiri mondene Iată ce salarii sunt la „Splash! Vedete la apă”!

Iată ce salarii sunt la „Splash! Vedete la apă”!

de Clara

Emisiunea Splash! Vedete la apă revine și s-au aflat salariile pe care vedetele le-au acceptat. Salariile acestora nu sunt deloc mici, iar show-ul se anunță a fi unul de mare succes.

Potrivit celor de la fanatik.ro, Andreea Antonescu primește suma de 1.300 de euro, în timp ce Otilia Bilionera și Elena Ionescu încasează 1.200 de euro pentru fiecare ediție a emisiunii. Natalia Duminică încasează, pentru fiecare ediție, suma de 900 de euro.

Margherita de la Clejani încasează aproximativ 1.100 de euro pentru o ediție, în timp ce Adriana Bahmuțeanu și Gabriela Cristea pleacă acasă cu 1.400 de euro pentru fiecare ediție. Andreea Tonciu, Roxana Nemeș și Emy Alupei pleacă fiecare cu câte 1.000 de euro.

Andreea Antonescu s-a numărat printre concurenții celui mai recent sezon Survivor România și a vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu.

„Pe motive sportive am fost eliminată, sunt convinsă de acest lucru. Fanii mei m-au susținut, am primit foarte multe mesaje de susținere, print screen-uri cu voturile transmise de către ei. Dar eliminarea a fost corectă, nici eu n-aș putea să militez într-o direcție care știu că mă depășește. Nu sunt genul de persoană care se îmbată cu apă rece.

M-a învățat că sunt mult mai puternică decât chiar eu mi-aș fi imaginat. Am învățat că, dacă îmi dai drumul goală oriunde în lumea asta, de la societate civilizată la junglă, voi răzbi. Bucuria și nevoile mele nu vor mai fi dependențe de lucruri materiale. Sienna este și va rămâne limita vieții mele. Sunt mai puternică decât mulți bărbați și îmi asum faptul că, până la sfârșitul vieții mele, este posibil să rămân singură. Pot mult și duc multe.

Să se pregătească, înainte de toate, temeinic din punct de vedere fizic, pentru că «Survivor România» nu înseamnă doar 30 la sută sport. În al doilea rând, să se pregătească psihic, să se aștepte să renunțe la tot pentru o perioadă”, a spus Andreea Antonescu pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies