Home Stiri mondene Iată ce salariu are Bobonete la „Românii au talent”!

Iată ce salariu are Bobonete la „Românii au talent”!

de Clara

Mihai Bobonete este noul membru din juriul emisiunii Românii au talent. Alături de Dragoș Bucur, acesta face spectacol în una dintre cele mai longevive emisiuni de talente din țara noastră.

Conform celor de la playtech.ro, Mihai Bobonete ar încasa o sumă destul de mare pentru participarea în emisiune. Mai exact, salariul pe care acesta l-ar primi pentru un singur sezon ar fi cuprins între 20.000 și 30.000 de euro.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat, deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Bobonete, conform sursei menționate anterior.

Bobonete vorbește despre Las Fierbinți

„Nu a fost niciun casting. Serialul a pornit de la poveștile noastre de pe la țară. Mai târziu, se pune carnea pe personajele de astăzi și, cu ajutorul lui Mimi Brănescu, devenim ceea ce suntem acum. De altfel, și încrederea pe care Dragoș Buliga (producătorul și regizorul serialului) a investit-o în noi, în ăștia zece ani de filmări, a fost la fel, un stâlp de rezistență a ceea ce este azi «Las Fierbinți».

Cam opt luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în zece ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate”, a spus actorul pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies