Home Stiri mondene Iată ce salariu are Mihai Bendeac la Teatrul de Comedie!

Iată ce salariu are Mihai Bendeac la Teatrul de Comedie!

de Clara

Deși vremurile și preferințele oamenilor s-au schimbat foarte mult, anumite persoane încă merg la teatru, iar acest lucru se vede și uitându-ne la salariile pe care câțiva actori din România le au.

Așadar, conform celor de la wowbiz.ro, printre cel mai bine plătiți actori de la noi se numără chiar Ștefan Bănică junior, care are un salariu de 6.500 RON la Teatrul de Comedie, având gradul profesional IA.

Pe locul al doilea se află Mihai Bendeac, al cărui salariu este de 5.700 RON. În aceeași situație este și Tudor Chirilă, care se pare că ar avea un salariu asemănător. „M-a invitat acum două luni la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a spus Bendeac, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an și anul ăsta, am fost contactat pentru «Românii au talent». Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a spus Mihai Bendeac în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies