Home Stiri mondene Iată ce salariu primește bona filipineză angajată de Andra!

Iată ce salariu primește bona filipineză angajată de Andra!

de Buinoschi Andreea

Andra și Cătălin Măruță au doi copii care au nevoie de cineva să îi supravegheze în permanență. Din cauza programului încărcat pe care soții îl au, aceștia au angajat o bonă filipineză.

Potrivit celor de la playtech.ro, Andra și Măruță plăteau suma de 1.000 de euro bonei filipineze, dar salariul ei a ajuns la 2.000 de euro, odată cu apariția celui de-al doilea copil.

„Am aceeași bonă de cinci ani în casă, e filipineză și face deja parte din familia noastră. L-a îngrijit prima dată pe David. Acum este bonă pentru amândoi, dar se ocupă mai mult de Eva acum. Numai cand băiețelului meu îi este foarte dor de ea și îi zice „hai stai și cu mine puțin”, atunci eu rămân cu fata și stă ea cu fiul meu”, a spus artista în urmă cu cinci ani.

În urmă cu aproximativ un an, cei doi soți au acordat un interviu și au vorbit despre cum s-au descurcat în perioada de carantină.

„A fost o perioadă atipică, dar, pe de altă parte, nicio zi nu semăna cu cealaltă nici înainte de această situație. Meseriile noastre și viața de familie cu doi copii ne făceau să evităm complet monotonia. Starea de urgență a fost o nouă provocare și ne-am adaptat rapid. Eu am mers la studio în fiecare zi, fiind și persoana desemnată pentru cumpărături, iar Andra a rămas acasă cu Eva și David care au făcut școală online și s-au jucat foarte mult. Timpul a trecut foarte repede pentru noi, iar, în zilele senine, ne-am relaxat puțin în aer liber. Avem o mică grădină și ne-am bucurat mai mult decât oricând de ea!

Am redescoperit că suntem uniți, că trecem peste orice. Și că eu am o răbdare de fier! (râde) Glumesc și nu prea! Unele zile au trecut mai greu, când copiii se plictisiseră de stat în casă, iar afară era ploaie, parcă nu ne mai găseam locul”, au spus cei doi soți pentru forbes.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies