Home Stiri mondene Iată ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu!

Iată ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu!

de Buinoschi Andreea

Zilele acestea, Oana Zăvoranu a fost întrebată cum se înțelege cu Bianca Drăgușanu. Se pare că actrița nu este atât de apropiată de ea pe cât s-a spus până acum și a vrut să lămurească acest lucru, o dată pentru totdeauna.

„Nu suntem prietene și nu vom fi vreodată! Terminați cu prietenia. Suntem cel mult cunoștințe, fără niciun fel de obligații, ok?”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram. Se pare că fosta soție a lui Pepe nu mai vrea să fie asociată cu blondina, specificând că nu le leagă nimeni și nimic.

Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, Oana a criticat-o pe Bianca, după ce presa din SUA a scris despre operațiile estetice ale fostei prezentatoare. Actrița a scris pe Instagram că nimeni nu este urât, ci doar sărac, făcând referire la operațiile estetice pe care Bianca le are.

„Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe rețelele sociale, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul «Splash – Vedete la apă», iar faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect.

Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme, supunându-se mai multor intervenţii chirurgicale. În 2009, a pozat în revista «Playboy» şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor.

După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea. Intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiți. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul”, a scris presa americană despre ea, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..