Home Stiri mondene Iată ce sfaturi dă Iulia Albu în legătură cu standardele de frumusețe actuale!

Iată ce sfaturi dă Iulia Albu în legătură cu standardele de frumusețe actuale!

de Clara
  • Iulia Albu arată extrem de bine și nici nu pare că are un copil.
  • Criticul de modă acordă o foarte mare atenție modului în care se prezintă.
  • Iulia Albu susține că face sport și, de asemenea, are și un regim alimentar sănătos.

Iulia Albu, în ciuda faptului că a împlinit, de curând vârsta de 41 de ani, arată extrem de bine și nici nu pare că are un copil.

Criticul de modă acordă o foarte mare atenție modului în care se prezintă și ține cont de mai multe reguli pe care le urmează cu sfințenie, pentru a se bucura de un corp ca la 20 de ani.

Cum reușește Iulia Albu să se întrețină la 41 de ani?

Iulia Albu susține că face sport și, de asemenea, are și un regim alimentar sănătos. Aceste lucruri, în combinație cu tratamentele corporale la care apelează, o ajută să ajungă la rezultatele dorite.

„Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că eram mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc.

Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Jurata susține că femeile nu ar trebui să urmeze tiparele impuse de societate

Deoarece societatea a impus ideea conform căreia femeile sunt frumoase doar dacă sunt slabe, multe tinere și multe femei apelează la fel de fel de lucruri, pentru a se încadra în aceste norme de frumusețe.

Cu toate acestea, Iulia Albu nu le vede cu ochi buni deloc și susține că femeile nu ar trebui să se orienteze după ele. De asemenea, criticul de modă nu este nici adeptul dietelor, deoarece acestea le fac pe fete să nu mai fie ele însele, întrucât unele trec prin schimbări extrem de mari.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies