Home Stiri mondene Iată ce spune burta despre tine! Totul depinde de locul în care s-a așezat grăsimea

Iată ce spune burta despre tine! Totul depinde de locul în care s-a așezat grăsimea

de Buinoschi Andreea

De cele mai multe ori, atunci când luăm în greutate, grăsimea se depune pe abdomen și știm cu toții cât este de greu să scăpăm de ea. Cu toate acestea, în funcție de locul de pe abdomen unde s-a așezat, poți face anumite lucruri pentru a scăpa de ea.

Burta dublă este întâlnită la persoanele al căror exces de grăsime este foarte mare, acesta depunându-se atât pe abdomen și pe coapse, cât și pe posterior. Pentru a scăpa de ea, persoanele respective trebuie să se oprească din a bea alcool, trebuie să înceapă să mănânce foarte multe fructe și legume, dar și să facă mișcare.

Burta de stres este cauzată de așezarea grăsimii în zona buricului și se regăsește la persoanele care au anxietate sau care sunt stresate. Pentru a scăpa de ea, trebuie să dormi pe spate, să nu mai te stresezi atât de mult și să faci sport, dar și să consumi alimente ce conțin magneziu.

Burta lăsată trece prin mersul la sală, cu ajutorul unei alimentații sănătoase și dacă vei consuma cantitatea de lichide recomandată zilnic. Exercițiile de abdomen trebuie realizate corect, deoarece burta lăsată nu este nimic altceva decât un mic colăcel de grăsime.

Burta de mămică este cauzată de sarcină. Pentru a scăpa de ea, trebuie să faci sport, dar doar după ce perioada de recuperare s-a încheiat, să consumi alimente bogate în grăsimi bune și să te odihnești cât de mult poți.

Burtica balonată este cauzată de intoleranțele alimentare și trebuie să aflii care sunt alimentele ce îți provoacă balonarea. De asemenea, dieta ta trebuie să conțină fructe și legume, ai nevoie de plimbări după mese și de suplimente cu prebiotice si probiotice.

Poți scăpa de burta de tiroidă cu ajutorul unei digestii aduse la normal, cu ajutorul unui program de somn foarte bine stabilit, dar și cu sport și cu eliminarea stresului din viața ta.

Burta de alcool este cauzată, așa cum îi spune și numele, de alcool. Pentru a scăpa de ea, trebuie să elimini alcoolul din viața ta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..