Home Stiri mondene Iată ce spune Irinel Columbeanu despre despărţirea Monicăi Gabor de Mr. Pink!

Iată ce spune Irinel Columbeanu despre despărţirea Monicăi Gabor de Mr. Pink!

de Clara

După zece ani de relație, Monica Gabor și Mr. Pink au divorțat. Potrivit spynews.ro, apropiații fostului cuplu susțin că cei doi s-ar fi despărțit definitiv, mai ales că Monica a șters de pe rețelele sociale toate fotografiile cu ea și cu Mr. Pink, dar și fotografiile în care apărea alături de fiul acestuia.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu susține că nu crede că fosta lui soție nu va reveni la Mr. Pink, find convins că este doar o mică ceartă.

„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut, un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă”, a spus Irinel Columbeanu, conform celor de la spynews.ro.

În urmă cu ceva timp, fostul milionar a vorbit despre motivele care au dus la divorțul lui de Monica Gabor, declarând că decizia ei de a divorța nu a fost una nefondată.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate”, a spus fostul om de afaceri, conform cancan.ro, în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies