Home Stiri mondene Iată ce spune Oana Zăvoranu despre bătaia încasată de Raluca: „Le este foarte fomiță”

Iată ce spune Oana Zăvoranu despre bătaia încasată de Raluca: „Le este foarte fomiță”

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu a fost contactată de cei de la spynews.ro, după ce s-a aflat că Pepe a bătut-o pe Raluca. Se pare că actrița nu crede nimic din ceea ce se întâmplă și este convinsă că totul este regizat, pentru a beneficia de atenție.

„În afară de faptul că mi se [email protected]#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii, de față cu copiii. Că… nu știu… există, poate, niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine.

Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu [email protected]#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care, de altfel, nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat.

Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa, fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una, a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu. Poate, dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez. Că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor.

Dar ceea ce susțin eu: nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinările verbală. Agresiv cu mine, nu, nu a fost niciodată.

Ipoteza o simt în [email protected]#$% foarte bine. Când m-am dus și m-am [email protected]#$% dimineață, am avut niște simțăminte. Este o posibilitate cam cum ar fi posibil eu, acum, să mă apuc de sumo profesionist. Deci, cum m-ați vedea pe mine cu chiloți, fiind luptător de sumo, cam așa văd și posibilitatea ca eu să mă împac vreodată cu Pepe. Nu. Este exclus. Oricât de mult le place oamenilor să viseze, așa… e un vis foarte halucinogen… nu.

Răspunsul este: niciodată pe pământul ăsta, pentru că sentimentele pentru el nu mai existau pentru el din momentul în care m-am despărțit și pentru că mizeria și ordinăria pe care a târât-o pe la toate televiziunile în perioada aia făcând cel mai josnic linșaj mediatic ever, mă fac să nu pot vreodată să-l mai privesc pe acest om, nici măcar ca pe un amic, darămite ca pe un iubit, soț etc. Și, de fapt, cel mai important lucru în acest moment: îmi iubesc bărbatul și bărbatul meu pe mine, sunt de [email protected]#$%”, a mărturisit Oana Zăvoranu pentru cei de la Spynews

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..