Home Stiri mondene Iată ce spune primul soț al Mihaelei Rădulescu despre infidelitatea acesteia!

Iată ce spune primul soț al Mihaelei Rădulescu despre infidelitatea acesteia!

de Buinoschi Andreea

Primul soț al Mihaelei Rădulescu vorbește despre triunghiul amoros în care era implicată fosta sa soție.

Vedeta a fost mereu în atenția presei, mai ales când era vorba de capitolul sentimental. Aceasta a avut mulți bărbați lângă ea. Căsătorită de trei ori și cu alte relații de lungă durată bifate pe listă, Mihaela Rădulescu a reușit mereu să aibă bărbați lângă ea.

Numele primului soț al Mihaelei este Bogdan Rădulescu, fiind chiar cel al cărui nume de familie l-a păstrat, deoarece numele său de fată nu îi plăcea, „Țiganu”. Al doilea soț al Mihaelei a fost nimeni altul decât Ștefan Bănică JR., iar apoi s-a căsătorit cu Elan Schwarzenberg, cel căruia i-a dăruit și un copil, un băiat pe nume Ayan.

Apoi, Mihaela și-a găsit liniștea în brațele lui Dani Oțil și, mai târziu, lângă Felix Baumgartner. După ultimul divorț, Mihaela nu a mai îmbrăcat niciodată rochia de mireasă.

Primul soț al Mihaelei a rupt tăcerea despre infidelitatea acesteia și a vorbit despre momentul în care a prins-o în fapt. „Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă… Avea tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă. Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină… Mai era ceva de zis?”, sunt cuvintele lui Bogdan…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies