Home Stiri mondene Iată ce spune Teo Trandafir după ce Șerban Huidu a spus cât câștigă la Kanal D!

Iată ce spune Teo Trandafir după ce Șerban Huidu a spus cât câștigă la Kanal D!

de Buinoschi Andreea

Foarte multă lume a vrut să afle ce salariu are Teo Trandafir de când prezintă o emisiune la Kanal D. La un moment dat, Șerban Huidu a declarat că aceasta ar fi primit un milion de euro pe lună, dar afirmația nu a fost pe placul prezentatoarei. Așadar, aceasta a reacționat imediat și a spus cum stau lucrurile, de fapt.

„Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația «cârcotașului», el trebuie să aibă o logică. Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu cinci lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D cinci sute de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câți bani trebuia să aduc eu la Prima TV ca să-mi dea mie patru milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc patruzeci de milioane în patru luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n. r. – cu Șerban Huidu) la acel moment.

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei patru milioane și tu aduci două sute de mii, înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu nu e relavant. Eu, între timp, am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor te numești. Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română, de la Univeristatea București, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac, încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a spus Teo Trandafir…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies