Home Stiri mondene Iată ce studii are Daniel Pavel și de ce folosește multe neologisme la ”Survivor”!

Iată ce studii are Daniel Pavel și de ce folosește multe neologisme la ”Survivor”!

de Clara

Daniel Pavel a terminat Liceul de Marină “Navrom” din Constanța și s-a documentat extrem de mult în ceea ce privește fizica, matematica, dar și domeniul explorărilor. Tocmai datorită acestui lucru, prezentatorul de la PRO TV are un limbaj extrem de dezvoltat, iar cuvintele pe care le folosește în cadrul emisiunii sunt greu de înțeles în anumite momente.

„Tranziţia a fost tot din sfera lecturilor, adică citeam foarte mult în anii ’80. Am beneficiat de o bibliotecă impresionată pe care o are tatăl meu. Am avut o bibliotecă în care mi-am construit lumi imaginare, atunci când nu aveam acces la filme. Ca şi pasionat de Columb, Bartolomeu Diaz sau Magellan, mersul la marină mi s-a părut absolut natural. Ce nu am realizat, adică nu a fost cazul, era că, în 1990, când am plecat la drum, eu puteam să fac un liceu în Bucureşti, eram bun pe matematică, istorie, însă ceva m-a atras la Liceul de Marină Navrom din Constanţa”, a spus acesta, conform celor de la cancan.ro.

În urmă cu aproximativ un an, Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărțit

„Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva. Sunt în faza de șantier. Sunt șapte ani în care ea a venit după mine, eu după ea. În biblioteca iubirii noastre sunt cărți valoroase. Mă ajustez la noua realitate. Vorbind cu voi și cu cei de acasă, îmi dau seama că există fericire și în povestea de acum.

Am fost cu băiatul în Grecia și el mi-a arătat pe geam o capră, care a vrut să bea apă dintr-o găleată și s-a blocat cu cornițele acolo. Am vrut să o ajutăm, dar nu am putut, pentru că tot alerga. Avem nevoie de mâna unui prieten în viață, chiar și a unui străin. Nu poți trece singur prin asta. Oamenii care suferă nu sunt victime, sunt oameni care învață o lecție”, a spus acesta în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies