Home Stiri mondene Iată ce studii are, de fapt, Dana Budeanu!

Iată ce studii are, de fapt, Dana Budeanu!

de Buinoschi Andreea

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Aceasta este des criticată pentru felul în care decide se spună ceea ce nu îi este pe plac însă ceea ce nu se știe este ce studii are ea, de fapt.

Așadar, Dana Budeanu a studiat la Royal Holloway of London Marketing-Management, masterul l-a făcut în European Business la London School of Economics, iar doctoratul l-a susținut la University College London în Integrare Europeană.

Mai mult decât atât, pe canalul său de YouTube, aceasta a spus că toți banii pe care îi câștigă din mediul online vor fi donați celor care au nevoie. „Eu am continuat să fac pe banii mei, e «cașcavalul» meu pe care eu vi-l fac cadou. Eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane… Înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă «cașcaval» automat pe contul care… I don’t care. Tot acest «cașcaval» care a început să intre automat vă fi donat în întregime. Vom face poze exacte cu cât «cașcaval» a intrat și el va fi donat în întregime”, a spus creatoarea de modă.

Dana Budeanu critică anumite comportamente ale oamenilor, iar cea mai cunoscută replică a sa este „mafioții”. Într-un interviu acordat celor de la life.ro, creatoarea de modă a explicat ce înseamnă acest lucru. „Majoritatea bărbaţilor. Şi să ştii că există şi un fan club al postărilor cu mafioți. De fapt, ce sunt aceste postări? Situații generale de viaţă în care bărbaţii se află şi eu îi numesc «mafioţi», pentru că am plecat de la serialul «Narcos».

Bărbații se uită la Pablo (Escobar – n. r.) şi se simt bine, vor să fie ca el, stăpâni pe situaţie, să aibă totul sub control, femeia să le fie supusă, în casă să fie cum spun ei, ceea ce… nu se întâmplă niciodată, de fapt… Şi aceste postări se vor amuzante, de altfel, femeile care dau like se recunosc în aceste situaţii şi se distrează”, a mărturisit Dana Budeanu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies