Home Stiri mondene Iată ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a-l avea pe Ștefan Bănică junior la propriul eveniment!

Iată ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a-l avea pe Ștefan Bănică junior la propriul eveniment!

de Clara

Ștefan Bănică junior este unul dintre cei mai talentați și mai apreciați artiști din țara noastră. Datorită acestui lucru, tariful pe care îl percepe pentru un concert este pe măsură.

Conform celor de la wowbiz.ro, acesta cere 11.000 de euro pentru un concert, împreună cu o cazare la un hotel de 4 stele pentru 21 de persoane, în cazul în care concertul nu este în Capitală. De asemenea, juratul de la Antena 1 percepe și 1,5 lei/km, distanța fiind cea dintre locația evenimentului și punctul de plecare.

Ștefan Bănică junior s-a implicat atent în educația copiilor

Ștefan Bănică junior are o relație foarte specială cu toți copiii săi și, în cadrul unui interviu, a spus cum se ocupă de creșterea acestora.

„Aşa cum ţi-am mai zis, le-am insuflat ideea de familie, de unitate, faptul că multe lucruri se pot schimba în viaţa asta, dar mama, tata şi fraţii, niciodată. Mă bucur că toţi trei o iubesc nespus pe mama mea, pe bunica lor, care are o răbdare ieşită din comun şi un mod cald de a te face să înţelegi lucrurile, care la ea par clare şi simple. Şi, așa cum m-a învăţat pe mine, îi învaţă şi pe ei, care o adoră, pur şi simplu. Şi, atunci, prin mama mea, această idee de familie este şi mai puternică.

Fiecare dintre copiii mei are drumul lui, iar eu voi fi acolo să-i sprijin atunci când au nevoie. Radu Ştefan s-a desprins deja pe drumul lui. Violeta, deşi are 14 ani, ştie exact ce vrea să facă. Iar cu Alexandru am un sentiment care nu ştiu de unde vine, dar care îmi dă o siguranţă plăcută, că se va descurca în orice şi-ar propune. Cred că nu înveţi foarte multe ascultând poveşti, indiferent că sunt ale părinţilor tăi sau ale altora, ci făcând, trecând prin experienţele proprii”, a spus Ștefan Bănică junior pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies