Home Stiri mondene Iată ce vârste au copiii lui Cheloo!

Iată ce vârste au copiii lui Cheloo!

de Buinoschi Andreea

Cheloo are o imagine aparte în România. Acesta se prezintă ca fiind un bărbat extrem de dur, dar se pare că până și el are un punct sensibil, acesta fiind familia. În prezent, Cheloo are trei copii și este însurat pentru a doua oară.

Între anii 2007 și 2012, juratul de la Antena 1 a avut o căsnicie cu Daniela Niculescu, femeia care i-a dăruit primul copil. Acesta este un băiat în vârstă de nouă ani, pe nume Ștefan Ion. Acum, rapperul este însurat cu o altă femeie, al cărei nume este tot Daniela, care i-a oferit doi copii: o fată de patru ani și un băiat de șase ani.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus acesta, conform celor de la spynews.ro, în urmă cu ceva timp.

În urmă cu 18 ani, Cheloo a vorbit despre unul dintre cele mai de succes albume ale trupei sale, intitulat Sindromul Tourette. „Ideea unor albume solo a apărut anul trecut, ca urmare a unor acumulări de idei muzicale şi lirice la nivelul fiecăruia dintre noi şi care nu corespundeau în totalitate cu conceptul Paraziţii. S-a întâmplat să fiu eu primul gata cu acest album. Ombladon are şi el deja mai bine de jumătate de album gata, iar Freakadadisk lucrează din greu la instrumentalele lui.

Încă nu-mi dau seama prin ce diferă de materialele Paraziţii, pentru că sunt încă sub efectul muncii la album, dar ştiu că mă reprezintă în totalitate, exact cum mă reprezintă şi albumele Paraziţii. Nu simt nevoia ca numele «Cheloo» să depăşească numele «Paraziții», ci doar să fie bine primit albumul şi să mă ridic eu singur la nivelul numelui «Paraziţii»”, a spus acesta, pentru cei de la revista Bravo

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies