Home Stiri mondene Iată cine a spus despre Culiţă Sterp că nu are talent!

Iată cine a spus despre Culiţă Sterp că nu are talent!

de Clara

Armin Nicoară a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a luat parte la rubrica Spui tot sau îți va lua gura foc. Acesta a trebuit să spună care sunt persoanele lipsite de talent din România și, printre ele s-a numărat și Culiță Sterp.

„Care sunt cei mai lipsiți de talent interpreți tineri din muzica populară?”, a fost întrebarea, iar Armin a răspuns: „Culiță Sterp și Stana Izbașa”, menționând că cea din urmă are succes doar pentru că arată bine și nu pentru că este talentată.

Armin Nicoară nu a avut cuvinte frumoase de spus nici la adresa Vlăduței Lupău, după ce s-ar fi zvonit că acesta s-ar fi „lăudat” cu niște filmulețe intime. „Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța (de fapt, soțul ei, fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj, n. red.) mi-a comentat pe pagină. I-am șters mesajul, pentru că nu am vrut să îi dau apă la moară… Dar el nici nu știe ce s-a întâmplat, poate e ceva ce el nu știe.

Eu vin și zic „nu. Nu, nu”, dar dacă el continuă, atunci… nu știu ce o să zic, poate o să zic și eu ceva. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, a declarat acesta, în urmă cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies