Home Stiri mondene Iată cine este bărbatul ideal pentru Lidia Buble!

Iată cine este bărbatul ideal pentru Lidia Buble!

de Buinoschi Andreea

Lidia a recunoscut, pe contul său de Instagram, că, pentru ea, există noțiunea de bărbat perfect. Mai mult decât atât, vedeta nu s-a sfiit să spună și care sunt atuurile pe care trebuie să le aibă. Deși vara aceasta nu a fost una tocmai bună pentru ea, deoarece, după cinci ani de relație, s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia crede în dragostea adevărată și este convină că va avea parte de așa ceva.

Cântăreața a recunoscut că nu este foarte pretențioasă, dar bărbatul ideal pentru ea trebuie să aibă câteva calități importante. „Niciodată n-am stat să mă gândesc sau să zic «Vreau să fie așa, așa, așa». Trebuie să-mi placă, pur și simplu, dar trebuie să recunosc că, da, îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie”, a recunoscut artista.

În cadrul unei emisiuni difuzate pe PRO TV, Lidia a vorbit despre cum a fost perioada de carantină pentru ea și Răzvan: „Oh, Doamne ajută! Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum, pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu «bublișorul» mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze?

Culmea, eu și Răzvan nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam «Auzi, ce ne facem acum, că toată ziua ești pe capul meu și invers? Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a declarat vedeta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies