Home Stiri mondene Iată cine este fiica Andreei Berecleanu!

Iată cine este fiica Andreei Berecleanu!

de Clara

Andreea Berecleanu are o fată ce a trecut de puțin timp de vârsta majoratului. Aceasta este plecată la studii în Marea Britanie, dar revine în țară destul de des, mai ales că noul ei iubit este în România.

Eva Zaharescu și-a oficializat relația amoroasă pe care o are cu Ștefan Manolache, un reporter de televiziune. Mai mut decât atât, fiica Andreei Berecleanu este foarte preocupată de aspectul său fizic, acesta fiind și motivul pentru care fotografiile sale din mediul online sunt apreciate de multă lume.

Eva este fiica Andreei și a lui Andrei Zaharescu. În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare de la Antena 1 a vorbit despre divorțul de tatăl fiicei sale, dar și despre impactul pe care acesta l-a avut asupra lor.

„Ei (n.r. – copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divorț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate, mai degrabă, era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor.

Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru, aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede”, a spus Andreea în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies