Home Stiri mondene Iată cine este fosta iubită a lui Țiriac care nu a putu trece peste depsărțirea de omul de afaceri!

Iată cine este fosta iubită a lui Țiriac care nu a putu trece peste depsărțirea de omul de afaceri!

de Buinoschi Andreea

Adriana Ikim este una dintre femeile cu care miliardarul Ion Țiriac s-a iubit. Aceasta a fost atât de atașată de el, încât, după despărțire, a avut nevoie de ajutorul unui psihoterapeut pentru a putea trece peste finalul poveștii lor de iubire.

De-a lungul timpului, fotomodelul a făcut mai multe declarații legate de acest subiect și nu s-a sfiit niciodată din a recunoaște cât de mult l-a iubit pe omul de afaceri.

„Mă suna, eram la Milano. Vorbeam despre Andreea Marin și despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus că vreau să mă cheme la nuntă. Mi-a spus ceva destul de ciudat: „Bine, Ikim, îți trimit ție inelul dacă zici de nuntă!”, a mărturisit Adriana, pentru cei de la Ziarul Național.

„Eu te iubesc, te-am iubit din prima noapte în care am dormit împreună. Nu, nu mi-e rușine să ți-o spun și nu stiu de ce te jenezi tu, la urma urmelor, eu sunt cea care a suferit în toți anii ăștia. E groaznic să iubești un om, să-i atribui atâtea calități și să-ți dai brusc seama că e un laș. Un laș, ca toți bărbații. Îmi doream să am un bărbat numai pentru mine.”, a relatat fotomodelul în propria carte.

În urmă cu ceva timp, afaceristul a acordat un interviu și a vorbit despre modul în care își vede viața, după ce a împlinit 80 de ani. „Mă simt cu mulți ani… nu cu mulți ani, cu foarte mulți ani, pentru că ăștia care sunt, sunt numai cronologic, dar ăia biologic sunt de două ori atâta având în vedere ce am în spatele meu. Nu, nu am niciun gând colateral la vârsta asta, e o realitate. Mă uit oarecum în spate și zic: aș fi făcut ceva diferit, probabil că da, orice om cu mintea la el nu poate să spună că a avut o viață perfectă. Dar, pe de altă parte, sigur că nu am avut nici o viață imperfectă. Dacă ai puțină minte, întotdeauna vrei să faci mâine un pic mai bine decât astăzi. Asta mi-a fost modul întotdeauna de când am fost la grădiniță, cred. Și cu asta am rămas și acum. Mâine e încă o zi, m-am oprit să muncesc, din păcate încă nu si nu sfatuiesc pe nimeni să facă la fel ca mine”, a spus fostul tenismen, conform digi24.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..