Home Stiri mondene Iată cine este Georgiana Mutu, multimilionara de la „Șef sub acoperire”!

Iată cine este Georgiana Mutu, multimilionara de la „Șef sub acoperire”!

de Buinoschi Andreea

Georgiana Mutu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Părinții ei au pus bazele unei afaceri extrem de profitabile, iar aceasta a decis să li se alăture.

Georgiana este nimeni alta decât moștenitoarea cunoscutului grup Annabella-Râureni. Annabella este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România, iar brandul Râureni este condus chiar de către ea, aceasta ocupând funcția de Brand Manager.

Afacerea este una de familie și este estimată la peste 100 de milioane de euro. Grupul deține mai mult de 500 de hectare de livezi, 90 de magazine, terenuri agricole, sere, dar și trei fabrici și peste 1.500 de angajați, iar Georgiana este un om de bază. Aceasta a decis, încă din primul an de facultate, să se implice în afacerea familiei, reușind foarte repede să calce pe urmele părinților săi.

Mai mult decât atât, tânăra a decis să lucreze și ea în firmă, sub acoperire, pentru a vedea care sunt problemele, dar și cum se descurcă angajații.

„Îmi este atât de greu să sumarizez întreaga experiență «Șef sub acoperire»! Trebuie să recunosc că a fost obositor, copleșitor și extrem de emoționant, dar, per total, experiența a fost un duș rece de care aveam nevoie, o adevarată lecție de viață și, nu în ultimul rând, una dintre cele mai tari nebunii pe care le-am făcut vreodată. Inițial, am fost reticentă și, până în ultimul moment, am ezitat. Dar acum realizez, de fapt, că este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat și mă bucur că m-am implicat în acest proiect.

Datorită «Șef sub acoperire» am învățat atât de multe. M-a ajutat să conștientizez că încă mai am foarte multe lucruri de învățat, atât pe plan personal, cât și profesional. M-a schimbat profund și fundamental această experiență. Aș repeta-o oricând și îndemn orice antreprenor să accepte provocarea”, a spus Georgiana, conform celor de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies