Home Stiri mondene Iată cine este iubita lui Cheloo! Acesta o ține departe de ochii publicului

Iată cine este iubita lui Cheloo! Acesta o ține departe de ochii publicului

de Buinoschi Andreea

Cheloo este una dintre persoanele pulice din România extrem de discrete și la fel face și iubita sa. Cu toate că își țin relația departe de ochii pubicului, se știe că aceștia au doi copii împreună și sunt foarte fericiți împreună.

Cheloo a fost însurat și, din prima căsnicie, are un băiat. Apoi, acesta și-a refăcut viața alături de Daniela Moraru, femeia care i-a dăruit doi copii. Momentan, cei patru au decis să stea în Breaza, deoarece agitația din București nu este pe placul lor.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a declarat artistul, în urmă cu ceva vreme, potrivit celor de la spynews.ro.

În anul 2003, Cheloo a oferit un interviu, în care a vorbit despre unul dintre cele mai cunoscute albume lansate de trupa din care face parte. Acesta s-a intitulat „Sindromul Tourette”.

„Ideea unor albume solo a apărut anul trecut, ca urmare a unor acumulări de idei muzicale şi lirice la nivelul fiecăruia dintre noi şi care nu corespundeau în totalitate cu conceptul Paraziţii. S-a întâmplat să fiu eu primul gata cu acest album. Ombladon are şi el deja mai bine de jumătate de album gata, iar Freakadadisk lucrează din greu la instrumentalele lui.

Încă nu-mi dau seama prin ce diferă de materialele Paraziţii, pentru că sunt încă sub efectul muncii la album, dar ştiu că mă reprezintă în totalitate, exact cum mă reprezintă şi albumele Paraziţii.Nu simt nevoia ca numele CHELOO să depăşească numele PARAZIŢII, ci doar să fie bine primit albumul şi să mă ridic eu singur la nivelul numelui Paraziţii. E de ajuns.

Am colaborat cu DJ Dox, Raku, Pacha Man, Guess Who, cu Bitză la single şi, firesc, cu Ombladon şi Freakadadisk, la piesa de final. De altfel, înţelegerea cu producătorul nostru (Kerosen) prevede ca fiecare să aibă pe albumul lui câte o piesă Paraziţii”, a spus acesta, pentru revista BRAVO.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies