Home Stiri mondene Iată cine este iubita lui Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea!

Iată cine este iubita lui Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea!

de Buinoschi Andreea

Ionuț Belei este unul dintre cei mai buni concurenți ai acestui sezon de la Chefi la cuțite, dar și unul dintre cei mai controversați. Cu toate acestea, pe diploma lui scrie cu totul și cu totul altceva, iar domeniul în care urma să activeze nu are nicio legătură cu bucătăria.

Cu toate că Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur, acesta nu gătește de prea mult timp. În încercarea de a avea o viață mai ușoară, tânărul a descoperit bucătăria, cea care i-a schimbat viața. Mai exact, Ionuț Belei este electrician, întrucât are o diplomă de tehnician în instalații electrice.

De la 14 ani, acesta s-a angajat ca ospătar, ca, mai târziu, să plece în Germania, unde urma să lucreze în construcții. La scurt timp, Ionuț a ajuns să spele vasele într-un restaurant, ca, mai apoi, să fie bucătar în acel loc.

Acesta nu are succes doar în bucătărie, ci are succes și în ale inimii. Concurentul este într-o relație și se declară extrem de îndrăgostit. „❤️❤️❤️#mylove❤️ ❤️❤️”, a scris Ionuț pe Instagram în dreptul unei fotografii cu prietena lui.

În cadrul preselecțiilor de la Chefi la cuțite, tânărul a vorbit despre drumul pe care l-a parcurs până a ajuns într-o bucătărie.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea…

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a spus cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..