Home Stiri mondene Iată cine este Musty de la „Survivor”!

Iată cine este Musty de la „Survivor”!

de Buinoschi Andreea

Musty și Kamara, unul dintre membrii trupei Alb Negru, sunt frați. Artistul și-a arătat susținerea față de fratele său și pe rețelele sociale, unde urmărește cu mare atenție ceea ce se întâmplă pe pagina oficială a competiției.

Povestea de viață a acestuia este una extrem de tragică. Pe când avea doar doi ani, tatăl lui s-a stins din viață și, mulți ani după aceea, a trebuit să locuiască în mai multe țări. La vârsta de doar 15 ani, Musty a decis să plece de acasă pentru a putea găsi un loc de muncă, dar și pentru a-și putea continua studiile.

Pentru o bună perioadă, acesta a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș, urmând ca, mai apoi, să se mute în Tenerife. De doar cinci ani, bărbatul a venit în România, unde lucrează ca inginer de sunet.

Cu toții știm cât de grea este competiția Survivor. Fiecare concurent a plecat de acasă motivat de ceva sau de cineva, iar ceea ce îi dă putere lui Musty să rămână în competiție sunt chiar cei trei copii pe care îi are. Fratele lui Kamara își dorește să se întoarcă la ei cu marele premiu.

„Merg la «Survivor România», în primul rând, pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah și Bryan. Vreau să îmi depășesc condiția fizică și mintală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță intru într-o competiție dură, care îmi va forța toate limitele”, a declarat concurentul cu puțin timp înainte de a pleca din România.

Fratele său este extrem de mândru de parcursul lui Musty și își arată aprecierea și susținerea pe rețelele sociale. „Sunt mândru de tine, fratele meu. Ești un lider înnăscut și ai grijă frumos de Echipa Războinicilor. Sunteți o echipă unită și se vede din rezultate”, a scris acesta pe conturile sale sociale…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..