Home Stiri mondene Iată cine este noul iubit al Alinei Vidican!

Iată cine este noul iubit al Alinei Vidican!

de Clara

Alina Vidican a fost soția lui Cristi Borcea în urmă cu mai mulți ani. După divorțul celor doi, aceasta nu a mai fost văzută la brațul niciunui bărbat, dar lucrurile se pare că stau cu totul și cu totul altfel.

Aceasta a apărut alături de un bărbat la o prezentare a companiei Ferrari. Gesturile extrem de tandre ale celor doi au scos la iveală faptul că sunt împreună. Momentan, nu se știu foarte multe detalii despre cei doi, dar au mai fost văzuți împreună și în urmă cu o lună.

În urmă cu mai mulți ani, Alina Vidican a oferit un interviu pentru cei de la okmagazine.ro și a vorbit despre începutul relației cu Cristi Borcea. Cei doi s-au întâlnit când ea nu avea nici măcar 20 de ani, dar lucrurile s-au legat extrem de repede între ei.

„E cald, e romantic, e opusul a ceea ce pare. Cu mine, nu a fost niciodată rece, distant, impermeabil. Mi-a arătat de la început latura lui afec­tivă.

Timp de şase luni, m-a tot invitat în oraş până să ies cu el prima oară. Ne-am cunoscut în avion, într-o cursă spre Timişoara. Eu mă-ntorceam acasă de la Paris, cu escală la Bucureşti, el avea treabă la Timişoara. Am băut o cafea împreună, când am ajuns în Timişoara. Iar şase luni nu ne-am mai văzut. Aşa am considerat eu. Că un bărbat trebu­ie să lupte. Am vrut să văd dacă mă place cu adevărat. Aveam 19 ani. Eram copil.

Nici să sărut nu ştiam bine. Cred c-am făcut-o din pură copilărie. Eu, când l-am cunoscut pe Cristi, nici nu purtam tocuri. Jucam baschet, făceam înot, aikido, eram mai sportivă. M-am maturizat şi am devenit fe­meie lângă el…

Iar în a doua săptămână, deja ne-am mutat împreună. Un an jumate, a fost totul nu­mai miere. Prima discuţie mai aprinsă am avut-o după un an jumate”, spusese Alina Vidican pentru cei de la okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies