Home Stiri mondene Iată cine este prezentatorul noului sezon din „Chefi la cuțite”!

Iată cine este prezentatorul noului sezon din „Chefi la cuțite”!

de Buinoschi Andreea

Noul sezon din Chefi la cuțite va începe pe data de 1 martie. De data aceasta, au intervenit câteva schimbări în ceea ce privește show-ul culinar, dat fiind faptul că Gina Pistol este însărcinată. O parte din emisiune va fi prezentată tot de către ea, în timp ce Speak va fi ajutorul ei.

După cum ne putem da seama de pe contul său de Instagram, aflată în luna a noua, de câteva săptămâni, Gina a rămas acasă, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, prezentatorul principal va fi Speak, ținând locul iubitei lui Smiley, începând cu ultimele ediții.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei. Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise.

Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a spus Speak, potrivit monden.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..