Home Stiri mondene Iată cine este soțul Simonei Gherghe!

Iată cine este soțul Simonei Gherghe!

de Clara

Simona Gherghe are o familie foarte frumoasă alături de Răzvan Săndulescu. Cu toate că Simona a fost mereu în lumina reflectoarelor, foarte puține lucruri se știu despre soțul său.

Răzvan a fost, la începutul carierei sale, jurnalist. Ulterior, începând cu anii 2000, a decis să se reprofileze și a intrat în politică. Acesta a fost consultant politic și a lucrat alături de persoane extrem de importante din sfera politicii din România.

În urmă cu doar câțiva ani, acesta s-a numărat printre persoanele de încredere ale lui Traian Băsescu și, recent, a fost implicat în campania electorală a lui Nicușor Dan. Mai mult decât atât, potrivit presei, acesta deține mai multe acțiuni în cadrul unei firme care se ocupă de consultanță politică.

Simona și Răzvan au reușit să construiască o familie foarte frumoasă împreună. În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, Simona a vorbit despre cum s-au descurcat în perioada de izolare.

„E o perioadă pe care, cu siguranță, n-o vom uita niciodată. Suntem acasă de o lună, fără alte ajutoare din exterior. De ieșit, am ieșit de două ori la supermarket, cu lista făcută de acasă și nu am stat mai mult de 15 minute. Soțul meu a mai mers și el tot de două ori, dacă mai e nevoie de ceva, apelăm la comenzi online. Norocul nostru e că avem curte și, acum, de când e mai frumos afară, stăm cu orele în aer liber, pentru ca cei mici să-și consume energia. Dacă e greu? E foarte greu. De fapt, avem zile și zile… am învățat să ne împărțim atribuțiile în familie, să strângem din dinți când nu mai putem și să trăim cu speranța că povestea asta se va termina în curând. Important e să fim sănătoși. Și bine că suntem împreună, că asta e partea frumoasă a carantinei. Copiii sunt foarte fericiți că mami și tati nu mai merg la muncă și că nici mamaie nu mai pleacă la ea acasă”, a declarat prezentatoarea pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies