Home Stiri mondene Iată cine va cânta la nunta Simonei Halep!

Iată cine va cânta la nunta Simonei Halep!

de Clara

Astăzi, Simona Halep și Toni Iuruc au oficializat relația lor în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi sărbătoresc nunta într-un local de lux din Mamaia, alături de cei 300 de invitați.

Cum evenimentul se anunța a fi unul grandios, muzica bună nu avea cum să lipsească. Așadar, printre artiștii care urmează să cânte se numără: Loredana Groza, Dan Bittman și formația machedonească Pindu.

„Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a declarat solistul trupei Holograf pentru cei de la fanatik.ro.

„Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep… dintotdeauna am avut emoţii, inclusiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat. Am fost prezent acolo.

Bineînţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi, pe 15 septembrie, la un club din Constanţa. Vrem să-i urăm «Casă de piatră!» din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalități din lumea sportului şi din lumea mondenă”, a mărturisit Emanoil Savin, fostul primar al Buşteniului, conform playtech.ro.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe”, a spus Cătălin Botezatu pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies