Home Stiri mondene Iată cine va prezenta „Chefi la cuțite”, alături de Gina Pistol!

Iată cine va prezenta „Chefi la cuțite”, alături de Gina Pistol!

de Buinoschi Andreea

Deoarece Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru, nu mai poate prezenta singură emisiunea culinară. Așadar, Antena 1 a decis să aducă un ajutor, iar acesta este nimeni altul decât Speak. Iubitul Ștefaniei va face tot ceea ce Gina Pistol nu va mai putea și, deja, a început treaba.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale, încât îi surprind și pe ei”, a declarat artistul.

Mai mult decât atât, Speak va avea și un proiect online, unde le va prezenta curioșilor imagini din spatele camerelor de filmat. „Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise.

Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”.

Și Gina s-a arătat tare fericită de decizia luată, spunând nu sunt doar colegi de muncă, ci au devenit o familie, în adevăratul sens al cuvântului…

„Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a declarat iubita lui Smiley.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies