Home Stiri mondene Iată comentariul făcut de Lavinia Pîrva la adresa Adelei: „Trebuie să-ți lipsească ceva”

Iată comentariul făcut de Lavinia Pîrva la adresa Adelei: „Trebuie să-ți lipsească ceva”

de Clara
  • Lavinia Pîrva a fost invitata Adelei Popescu la Pro TV.
  • Cele două au vorbit despre viața cu copiii mici care nu este deloc ușoară.
  • Artista a spus că un număr mare de copii, așa cum are Adela, denotă anumite lipsuri.

Adela Popescu a avut-o invitată în emisiunea sa pe Lavinia Pîrva. Cele două au vorbit despre viața cu copiii mici, iar, în urma unui comentariu făcut de Adela, Lavinia a reacționat imediat.

Ce a spus Lavinia Pîrva?

„Știi ce am greșit? Eu la baie nu mi-am pus chestie din aia ca să închid ușa. De fiecare dată mă trezesc cu câte un copil pe lângă mine. I-aș lăsa să plângă, să zgârie ușa, dar să nu intre”, a spus Adela.

„Adevărul este căm să faci trei copii, trebuie să ai curaj sau trebuie să-și lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte”, a spus Lavinia Pîrva.

Soția lui Ștefan Bănică a spus că nu mai vrea un al doilea copil

„Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar, până acum, am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajută mama, dar acum avem ajutoare, pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta.

Mi-am început activitatea profesională de o lună și sunt neașteptat de bine cu agenda, pentru că am dat drumul la proiectul ăsta cu muzică balcanică. Îl începusem eu înainte de pandemie, dar am lăsat-o un pic mai ușor, iar acum am revenit în forță. Am avut spectacole și s-a umplut agenda. Nunți, botezuri, cumetrii, pentru că românilor le place să se distreze și noi cântăm muzică balcanică. Gata, am început treaba”, a spus Lavinia la emisiunea lui Capatos.

„Acasă sunt un om normal, aşa cum toţi cred că suntem în această ipostază. Sunt un tată care încearcă şi sper că şi reuşesc lucrul ăsta – să fie un catalizator pentru toţi cei trei copii ai lui, crescându-i în spiritul ideii de familie, de iubire şi de respect reciproc.

Sunt genul de bărbat căruia îi place să petreacă timp cu soţia lui, cu familia lui şi, în acelaşi timp, exact cum spunea Lavinia la începutul interviului, fiecare dintre noi cred că are nevoie de spaţiu, de libertate, de intimitate. Acasă pentru mine înseamnă intimitate. Poate şi de aici, în momentul în care intimitatea îmi este atacată, dau senzaţia că sunt intangibil”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies