Home Stiri mondene Iată cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte de a deveni cunoscută!

Iată cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte de a deveni cunoscută!

de negriuelena

În prezent se bucură de celebritate, este una dintre cele mai apreciate și totodată controversate cântărețe din showbizul românesc, dar puține persoane cunosc ce joburi a avut Lidia Buble până să ajungă cunoscută.

De curând, Lidia Buble a dezvăluit cu ce se ocupa înainte de a deveni populară.

Până să fie remarcată de Adi Sînă și lansată pe scena mare a muzicii românești și înainte de a fi mediatizată prin prisma relației cu Răzvan Simion de la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani, Lidia Buble a avut tot felul de joburi.

Aceasta nu s-a dat în lături de la a munci din greu și a dorit de mică să fie independentă financiar.

„Am fost femeie de serviciu la tipografia «Astra: din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata la cimitir, ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a declarat Lidia Buble.

„Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mai dezvăluit artista.

„Am fost bonă pentru un nou-născut, timp de un an, iar apoi ajutor pentru managerii de la vânzări auto”, a mărturisit cântăreața.

La acea vreme, practica sport și visa să ajungă profesoară de educație fizică, dar în același timp iubea și muzica și, cum nu putea să aibă carieră în ambele domenii, ulterior pasiunea pentru muzică a triumfat.

„Am cinci ani de carieră muzicală, cinci hituri nr. 1, peste șase sute de concerte, sute de ore de stat în studio (…) și un singur lucru care mă împinge să fac toate astea: Dragostea”, a adăugat Lidia Buble…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies