Home Stiri mondene Iată cu ce se ocupă Mircea Radu acum, după ce a plecat de la TVR!

Iată cu ce se ocupă Mircea Radu acum, după ce a plecat de la TVR!

de Buinoschi Andreea

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune. Emisiunile sale s-au bucurat de un succes răsunător, la fel și cariera sa, până anul trecut. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Mircea Radu a fost dat afară de la TVR, după ce, timp de șase luni, a fost coordonatorul departamentului de comunicare.

„Știți bancul cu „nu a fost Volgă, ci bicicletă și nu i s-a dat, ci i s-a luat?”. Așa și cu știrea apărută acum, într-o „anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”, a fost mesajul prin care Mircea Radu a anunțat plecarea sa de la TVR.

În prezent, acesta se bucură de o vacanță în Italia, departe de agitația și de problemele din România. Prin intermediul contului său de Instagram, fostul prezentator le arată internauților frumoasa peninsulă și se bucură din plin de zilele liniștite.

În urmă cu aproximativ trei ani, Mircea Radu a acordat un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre succesul pe care emisiunea Din Dragoste l-a avut. „După aceea, la Din Dragoste au fost nişte întâlniri memorabile cu oameni care nu fac parte din cei care se văd la televizor, cei care veneau la mine şi îşi deschideau sufletul, cu nişte probleme foarte sensibile: le plecau nevestele sau plecau ei de acasă şi veneau nevestele la emisiune sau era o chestie de amantlâcuri. Am fost pus timp de nouă ani în nişte situaţii cum cred că într-o viaţă de om nu poate fi cineva pus. Am ascultat mii de poveşti. Mii de oameni şi-au pus sufletele pe masă în faţa mea. Apoi, sigur, să ai 308 episoade şă să te bată o singură dată cineva, mi se pare mare lucru, asta e o performanţă”, a spus acesta, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..