Home Stiri mondene Iată cu ce se ocupă soțul Deliei! Acesta este un om de afaceri de succes

Iată cu ce se ocupă soțul Deliei! Acesta este un om de afaceri de succes

de Buinoschi Andreea

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, dar și unul dintre cele mai discrete. Aceștia au peste zece ani de relație, dar se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Cu toate acestea, ceea ce îi ține împreună par să fie chiar diferențele dintre ei.

Pe cât de dezinvoltă, extrovertită și agitată este Delia, pe atât de liniștit, de introvertit și de calculat este soțul ei, Răzvan Munteanu. În timp ce Delia cochetează cu muzica și lansează hit după hit, Răzvan este un prosper om de afaceri care reușește să scoată sute de mii de euro din fiecare proiect în care se implică.

„În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună pe care o coordonez”, a declarat omul de afaceri în cadrul podcast-ului realizat de George Buhnici.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Munteanu a vorbit și despre cum a cunoscut-o pe soția sa. Totul a avut loc într-unul dintre cluburile pe care acesta le deține în Centrul Vechi, iar nunta a venit foarte repede, după doar doi ani de relație…

„Venise la un karaoke într-un club al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies