Home Stiri mondene Iată cu cine a fost înșelată Gina Pistol!

Iată cu cine a fost înșelată Gina Pistol!

de Clara

Gina Pistol a trecut prin momente mai puțin plăcute atunci când a aflat că a fost înșelată. Aceasta a fost înșelată chiar cu una dintre cele mai bune prietene de-ale sale.

„Am suferit enorm. Când eram mai mică, spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de șase ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea, iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a povestit aceasta în cadrul emisiunii Dincolo de aparențe.

„Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar, cumva, am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu.

Asta îmi spunea Andrei: «Nu mai opune rezistență! Trebuie să înțelegi că viața ta s-a schimbat de acum!». Și, cumva, cred că opuneam rezistență fără să îmi dau seama și am învățat să îmbrățișez noua mea viață. Nu este ușor deloc, dar, cu toate astea, este cel mai minunat greu pe care eu îl trăiesc”, a spus Gina, pentru cei de la cancan.ro.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă”, au fost cuvintele acesteia, la scurt timp după ce a născut…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies