Home Stiri mondene Iată cu cine a vrut să se însoare Salman Khan!

Iată cu cine a vrut să se însoare Salman Khan!

de Clara

Salman Khan este un nume mare în industria cinematografică a Indiei. Acesta este un actor extrem de apreciat, dar și foarte talentat. De mai mulți ani, Salman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Vântur, dar ea nu a fost singura femeie care i-a furat inima.

Deși au o relație serioasă, iar iubita sa chiar a fost acceptată de către familia lui, nu există niciun inel pe degetul Iuliei. Cu toate acestea, în urmă cu mai mulți ani, actorul indian a vrut să o ceară de soție pe o altă femeie extrem de frumoasă.

Juhi Chawla a fost cea care i-a furat inima lui Salman. Acesta a fost pe punctul de a o întreba dacă vrea să îi fie soție însă, cu toate acestea, cei doi au decis să pună punct relație, dar nu au dezvăluit motivul pentru care au ajuns în acest punct și nici nu o vor face.

Actorul indian se iubește cu Iulia Vântur de mai mulți ani, dar nu se pune problema de vreo nuntă între cei doi. Mai mult decât atât, se pare că aceștia au stat separați în ultimele săptămâni.

Întrebată dacă ea și iubitul său se vor căsători cândva, aceasta a fost vizibil deranjată și a dat un răspuns pe măsură: „Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”, a declarat Iulia…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies