Home Stiri mondene Iată cu cine are Mihai Bobonete o relație de 20 de ani! De 30 o cunoaște pe soția sa

Iată cu cine are Mihai Bobonete o relație de 20 de ani! De 30 o cunoaște pe soția sa

de Clara

De curând, Mihai Bobonete a stat de vorbă cu cei de la click.ro despre pasiunea sa, actoria. Acesta a apărut pe sticlă în urmă cu 20 de ani, fapt ce l-a făcut că se acomodeze repede cu lumina reflectoarelor și nici succesul nu a întârziat să apară.

„Am apărut într-un episod din serialul «La bloc» şi nu am avut nicio emoţie. Televiziunea a fost pentru mine dragoste la prima vedere şi am rămas aşa, împreună, de 20 de ani – soţ şi soţie.

Nu îmi amintesc momente penibile. La filmări, sunt multe momente amuzante şi nu neapărat penibile, aşa cum în stand-up comedy sunt seri şi seri şi sunt glume care prind şi glume care prind mai puţin în anumite locuri sau la un anumit public, dar penibil nu cred că am fost vreodată.

În schimb, spectacolele de improvizaţie în care trebuia să şi cânt m-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului, pentru că, la improvizaţie, dacă nu dădeai totul, nu ieşea nimic, aşa că, de multe ori, am fost la limită… spre deliciul spectatorilor.

Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva, mai exact, care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt. Cătălina, pentru mine, a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”, a spus actorul pentru cei de la click.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies