Home Stiri mondene Iată cum a adus-o înapoi Mihai Mitoșeru pe Noemi, după nici un an de la divorț

Iată cum a adus-o înapoi Mihai Mitoșeru pe Noemi, după nici un an de la divorț

de Clara

Deși au divorțat de doar nouă luni, se pare că cei doi nu au putut sta unul fără celălalt. Mihai Mitoșeru și-a dat seama că îi este foarte greu fără fosta sa soție și a recucerit-o. Iată cum s-a întâmplat!
Conform celor de la Impact.ro, Mihai a trecut peste relația pe care femeia a avut-o cu un pilot în aceste luni în care au stat separați. Noemi s-a mutat în apartamentul bărbatului, iar lucrurile revin la normal între cei doi.

„Au stat o perioadă departe unul de celălalt și nu au avut cum să se vadă, pentru că ea a fost plecată mereu cu jobul (n. r.: este stewardesă). După izbucnirea pandemiei, zborurile au fost anulate, așa că Noemi a rămas acasă la mama ei. Încetul cu încetul, a început să reia legătura cu Mihai, el fiind cel care a făcut primul pas. Apoi s-au întâlnit, au stat de vorbă și și-au dat seama că încă mai există sentimente între ei. Așa că fiecare i-a iertat celuilalt escapadele amoroase de după divorț, și-au făcut promisiuni și au luat-o de la capăt. El este extrem de încântat, pe ea o văd ceva mai rezervată, ne rugăm la Dumnezeu să rămână împreună, pentru că nu vrem să îl mai vedem pe Mihai atât de dărâmat”, au spus persoane din anturajul lor sursei menționate mai sus.

„Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei”, au fost cuvintele lui Mitoșeru, la momentul despărțirii.

„Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție. Noemi și-a făcut implanturi cu silicon anul trecut și, după o asemenea operație, este recomandat ca măcar câteva luni să fie «cuminte». Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”, au fost cuvintele triste ale bărbatului…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies