Home Stiri mondene Iată cum a fost surprinsă Gina Pistol în oraș, cu doar o săptămână înainte de a naște!

Iată cum a fost surprinsă Gina Pistol în oraș, cu doar o săptămână înainte de a naște!

de Buinoschi Andreea

Gina Pistol și Smiley mai au extem de puțin și își vor întâlni fata pentru prima oară. Cei doi sunt extrem de nerăbdători și s-au pregătit așa cum au știut ei mai bine pentru acest moment.

De curând, paparazzii wowbiz.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în drum spre o ședință foto a artistului. Pe drum, aceștia s-au întâlnit cu Inna și cu Deliric și au purtat o conversație preț de câteva minute bune. În tot acest timp, prezentatoarea de la Antena 1 nu a putut renunța la zâmbetul larg pe care îl afișa.

În urmă cu puțin timp, Gina a stat de vorbă cu fanii pe Instagram și le-a povestit cum se simte acum, pe ultima sută de metri.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri, de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare… Cred că toate femeile au trecut prin asta”, a spus Gina pe pagina sa de Instagram în urmă cu doar câteva zile.

Smiley este și el la fel de emoționat ca iubita sa. Artistul așteaptă cu nerăbdare ca fata lui să se nască și este nerăbdător să vadă ce îi pregătește noua etapă din viața lui. „Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și, cu cât trec zilele mai mult, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin.

Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume”, a spus juratul de la PRO TV, conform wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..