Home Stiri mondene Iată cum a ieșit Lidia Buble pe stradă! Oamenii s-au uitat la ea minute în șir

Iată cum a ieșit Lidia Buble pe stradă! Oamenii s-au uitat la ea minute în șir

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble a rămas la fel de stilată și pe stradă, nu doar pe scenă. Deși aceasta s-a dus doar până la farmacie, nu a ieșit din casă îmbrăcată chiar oricum.

Lidia a tras foarte mult la sală în ultima vreme, deoarece și-a dorit să aibă un corp perfect. Mai mult decât atât, cei care erau sceptici în această privință nu vor mai avea nimic de comentat, deoarece artista și-a arătat formele chiar în plină stradă, în mijlocul zilei.

Aceasta nu ratează nicio ocazie în care să își scoată corpul în evidență, iar faptul că a ieșit din casă pentru a merge la farmacie nu a reprezentat nicio excepție. Paparazzi Spynews.ro nu au ratat acest moment și au fotografiat-o pe Lidia Buble.

Deși părea extrem de agitată, foarte grăbită și părea că nu găsește ceva anume, timpul s-a oprit în loc pentru bărbați, deoarece aceștia au putut să îi admire formele Lidiei Buble. Aceasta a ales să se îmbrace cu un top alb și cu o pereche de pantaloni foarte scurți, aceștia reușind să îi lase la vedere picioarele subțiri și tonifiate.

După scurt timp, aceasta s-a întâlnit cu un bărbat și părea să fie foarte apropiată de el. Lidia și-a luat și medicamentul de la farmacie și a plecat la fel de grăbită pe cât și-a făcut apariția.

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în urmă cu ceva săptămâni. După o relație de aproximativ cinci ani, cei doi au pornit pe drumuri diferite, dar au rămas prieteni. Persoane apropiate cuplului au vorbit despre motivul despărțirii lor cu cei de la Impact.ro: „Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor, pe Lidia, și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea, la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”…

Sursa

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies