Home Stiri mondene Iată cum a început povestea de dragoste dintre Bianca Lăpuște și Marius Moga!

Iată cum a început povestea de dragoste dintre Bianca Lăpuște și Marius Moga!

de Buinoschi Andreea

Bianca Lăpuște și Marius Moga formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Aceasta a vorbit despre cum a început povestea lor de dragoste, dar și despre viața lor de când a apărut copilul acestora, într-un interviu oferit pentru viva.ro.

„Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început, am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față.

Deviza noastră, în general, este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o, mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm, nu ne-am mai bucura de viață.

Eu și Bianca o adorăm pe Maria și vrem să stăm cât mai mult timp cu ea; ca și în cazul lucratului, mereu ne împărțim. Un exemplu este chiar de zilele trecute, când Bianca s-a ocupat de evenimentul Ireal.ro de la Romaero și eu am fost la filmările emisiunii. Maria a stat două ore cu Bianca la eveniment, proiectul pentru Radar de Media fiind destinat copiilor, și, apoi, a venit la filmările emisiunii. Seara, am ajuns amândoi acasă și ne-am uitat toți trei pe Netflix.

Mai sunt zile în care Maria rămâne și cu bunicii acasă, atunci facem tot posibilul să ajungem cât mai devreme acasă. Vara asta am reușit să o înscriem și la cursuri de echitație, unde a reușit Bianca să o ducă, iar, în weekenduri, mai mergem la munte cu prietenii. La vară, planificăm o tabără de copii unde să poată veni și ea”, a spus Marius Moga pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies