Home Stiri mondene Iată cum a pierdut Florin Călinescu șansa de a deveni un jucător de fotbal cunoscut!

Iată cum a pierdut Florin Călinescu șansa de a deveni un jucător de fotbal cunoscut!

de Clara

Florin Călinescu este cunoscut ca fiind un actor și un om de televiziune extrem de talentat însă foarte puține persoane știu despre el faptul că a jucat și fotbal.

De curând, acesta a povestit cum o accidentare destul de gravă i-a încheiat cariera, deși se descurca destul de bine. „Am văzut lumina zilei aproape de stadionul Știința, are era în viitorul cartier studențesc. Era un stadion între blocuri. Noi n-aveam voie să câștigăm campionatul, chiar dacă aveam o echipă foarte bună. Mai căpăceam CCA-ul și Dinamo, dar mai mult de locul 3 n-am luat. Apoi, acolo s-a jucat rugby, handbal și volei. Pe ciment, că nu exista sală de sport. Era doar beton!

Am jucat fotbal la pitici, juniori, juniori republicani, tineret. Jucam pe dreapta. Eram fundaș. Noi jucam la 12 ani și erau unii care evoluau contra noastră, cu păr pe piept, niște uriași de mi-au rupt piciorul.

Jucam cu Electromotorul, CFR, Vulturul Jimbolia… Am avut meniscul rupt de la 13 ani și acolo s-a terminat totul. Atunci a început să-mi placă teatrul și am mers pe asta”, a declarat actorul, conform cancan.ro.

Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta, au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tra-la-la și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani”, a spus fostul jurat, potrivit sursei menționate anterior, despre plecarea de la PRO TV…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies